حس می کنی توطئه ای در حال شکل گیری است . هرجا می روی گویا در باره تو حرف می زنند صدای نفس ها را می شنوی . اما کلمات در هاله ای از ابهام فرورفته است . با انگشت تو را نشان می دهند و لب ها تکان می خورد . نگاهشان می کنی و نزدیک می روی صداها آهسته تر می شود . حالا فقط پچ پچ لب ها را می شنوی . چه می گویند ؟ خیلی برایت مهم است که بدانی چه وسوسه ای در سینه و چه توطئه ای در سردارند . کم کم نزدیک است که از درون فروریزی ، اما یکباره به یاد می آوری که یک تکیه گاه بزرگ داری، تکیه گاهی که توطئه بدخواهان ،وسوسه پنهان خناسان را می بیند و می داند . دلت قوت می گیرد ، تو حتی اگر عربی هم ندانی ، اما با چند بار خواندن این سوره ، می توانی هس هس سینه ها و پچ پچ آهسته لبها را در لابلای کلمات سوره احساس کنی . تصویر مبهم و ناپیدای خناسی را احساس می کنی که دائما پیدا و پنهان می شود .
این سوره مثل هر سوره دیگر از آیات و کلمات و حروفی تشکیل یافته است ، اما تفاوت اساسی این سوره با سوره های دیگر، از نظر بُعد موسیقایی آن است که در این سوره حرف پرسرو صدای " سین " ده بار به گوش می رسد، که با سین بسم الله می شود یازده تا . اگر حرف " ص" را نیز که در " صدور " آمده به آن بیفزاییم می شود دوازده تا.
این سوره حتی اگر آهسته هم خوانده شود ، باز آوای پرسر و صدای حرف "سین" و "صاد" همه را متوجه خود می کند وخبر از وسوسه پنهانی می دهد . با توجه به این که وسوسه گران معمولا در بناگوش دیگران وسوسه می کنند ، یا دست کم نقشه های خطرناک خود را با صدای آهسته ادا می کنند ( تا هم اهمیت مسئله را نشان دهند و هم نقشه هایشان آفتابی نشود ) با خواندن سوره ،صدای وسوسه گر خناس که پیدا و گاه پنهان می شود ،در گوش ها طنین می اندازد . برای پی بردن به این حقیقت کافی است که قرآن را بگشایی ،دستگاه ضبط صوت خود را روشن کنی و دست کم یک بار با صدای آهسته سوره را بخوانی . می بینی که " سین و صاد " این سوره بیش از همه خود را نشان می دهند ، حروف پرسرو صدایی که خود را لابلای حروف دیگر دائما پیدا و پنهان می کنند.